Expresskredit Recension ?>

Expresskredit Recension

expresskreditExpresskredit är en tjänst som erbjuder dig att låna pengar snabbt och enkelt via deras hemsida eller genom att ringa dem. Det är gratis att ansöka om lån och de erbjuder lån från 500kr upp till 12000kr. För de mindre lånen, från 500kr till 1000kr, är det bara möjligt att ha en kortare förfallodatum på 30 dagar men när du väljer att ta ett större lån kan du få upp till 90 dagar på dig att betala tillbaka det. För att få låna pengar hos Expresskredit måste du vara minst 18 år gammal.

Om du har konto hos Nordea eller Handelsbanken och har blivit beviljad ett lån får du pengarna direkt på ditt konto. För konto hos övriga banker där du har blivit slutgiltigt beviljad lån före kl. 13.00 finns dina pengar på kontot under eftermiddagen samma dag. Beviljas du lån efter 13.00, eller på en dag som inte är en bankdag, får du dina pengar nästkommande bankdag under förmiddagen.

Det finns inga dolda avgifter hos Expresskredit och du finner all information du behöver på deras hemsida. De är ärliga och öppna för de vet att det är så man behåller sin kundkrets. Kreditgivaren som står bakom Expresskredit är SMS Pengar Norden AB.