Snabblån som INTE kräver att du har en inkomst! ?>

Snabblån som INTE kräver att du har en inkomst!

tom-planbokNär man först blickar på snabblån verkar det inte finns jättemånga krav från långivaren men så är det inte, varenda en har sina villkor och krav som du bör känna till innan du tar ett snabblån eller ens ansöker om ett. En utav sakerna som är ganska viktig är långivarens krav på din inkomst. Till att börja med så kommer alla långivare att göra en kreditupplysning på dig och då se hur mycket du har i års inkomst.

En del snabblåns banker har inga krav alls på att du ska ha en inkomst eftersom det oftast inte är stora summor du ska låna men en del har ett minimum krav som kan vara allt från 30.000 och uppåt mot 150.000kr. Det betyder att dom du inte har en inkomst på tex 120.000kr men långivaren kräver det så kommer du att bli nekat det lånet. Vill du låna utan inkomst rekommenderar vi därför att du läser våra recensioner och väljer att ansöka om ett lån från en långivare som inte har något krav på att du ska ha en inkomst.

Tänk också på att alla måste göra en kreditupplysning men många långivare använder sig inte utav Upplysningscentralen vilket betyder att om du har anmärkningar sen tidigare kommer inte UC att få reda på att du har ansökt om ett nytt lån och din låneansökan kommer att vara anonym för alla förutom dig och din långivare. Läs gärna vår senaste nyhet om räntefria lån så lär dig dig att låna räntefritt varje gång.

Ha en fortsatt bra dag!
Hälsningar Karina Månsson
www.lånasnabbt.com