Räntefria snabblån – Låna snabbt utan ränta! ?>

Räntefria snabblån – Låna snabbt utan ränta!

räntaSnabblån utan ränta är det absolut bästa snabblånet man kan använda sig utav, dock är det inte alla långivare som ger oss möjligheten att låna räntefritt. På den här sidan förklarar vi hur räntefria snabblån och smslån utan ränta fungerar och tipsar dig om dom bästa långivarna som låter dig låna snabbt och utan ränta.

Tänk på att om du tar ett räntefritt lån och inte kan betala tillbaka i tid så tillkommer det ränta på det räntefria snabblånet ändå så för att du ska kunna låna utan ränta krävs att du också kan betala tillbaka pengarna i rätt tid.

Därför rekommenderar vi att du ser över din ekonomi och sätter upp en plan för att betala tillbaka lånet i tid så att du kan låna gratis och slippa räntan samt extra kostnader som tillkommer när ett lån inte betalas i tid.

Så fungerar räntefria snabblån

Räntefria snabblån fungerar precis som alla andra snabblån rent tekniskt dvs när man ska låna. Skillnaden är att visa långivare ger nya kunder dvs dig som lånar utav dom för allra första gången ett räntefritt lån som tack för att du provar deras lånetjänst.

Det gäller dock att ha koll på vad som är räntefritt och vad som inte är det. Tex så har vissa långivare som Savelend räntefria och kostnadsfria lån om du endast lånar i 14 dagar och betalar tillbaka under den här perioden medans andra långivare som tex Meddelandelån ger dig räntefria lån med en löptid på 15 dagar men endast om du lånar 500kr.

Låter för bra för & vara sant

Riskfria eller räntefria lån låter lite väl för bra, hur kan långivaren tjäna några pengar på sin verksamhet om du och jag lånar utan att betala något för lånet? Lån utan ränta är faktiskt så bra och långivaren tjänar inget mer än en nöjd kund som kanske kommer tillbaka i framtiden när det är dags att låna mer pengar.

Det du måste tänka på är också att räntefria lån endast fungerar om du har råd att betala tillbaka inom den räntefria perioden som vanligtvis är 14 dagar och kan du inte det så övergår du till den vanliga räntan vilket då kan bli dyrare om du valt en långivare med högre ränta eftersom du förväntade dig ett räntefritt lån.

Lagen om ångerrätt gäller

En sak som få nämner men som kan vara riktigt bra att känna till är att lagen om ångerrätt online även gäller för lån precis som när du köper produkter och tjänster. Med andra ord så kan du inom 14 dagar alltid ångra ditt lån om du helt plötsligt inte skulle behöva det.

Låt oss säga att du har tagit ett snabblån men att du helt plötsligt fått lit extra pengar från något håll, då kan du enkelt ångra ditt lån utan att det kostar dig något extra. När det gäller räntefria lån är det kanske inte så viktigt då du bara kan betala tillbaka lånet utan extra kostander men det kan ändå vara bra att känna till om du skulle vilja ta ett större lån med ränta.