Savelend – Peer to peer lån

Savelend – Peer to peer lån

savelend snabb lånSavelend är en Svensk tjänst som erbjuder snabba lån upp till 5.000kr men dom är inte en långivare själva utan har en så kallad peer to peer lånetjänst. En peer to peer lånetjänst är helt enkelt en tjänst som låter privatpersoner att låna pengar till varandra. Här kan man alltså både låna snabbt av andra medlemmar som investerar och man kan dessutom själv låna ut pengar och tjäna pengar på räntan som man bestämmer att man vill ha.

Fördelen för oss som lånar via peer to peer tjänst är att vi kan hitta olika räntor från olika långivare och välja den mest attraktiva. Här berättar vi er om Savelend som lånetjänst och vila fördelar samt nackdelar det finns med att låna snabbt via Savelend.


Så lånar du snabbt hos Savelend

savelend-låna
På Savelends startsida ser du högst upp precis det du ser här ovanför på bilden. Här väljer du hur stort belopp du vill låna och hur lång löptid du vill ha på lånet. Därefter klickar du på Ansök nu knappen och fyller enkelt i dina uppgifter på nästa sida. Efter att ha fyllt i dina uppgifter får du direkt veta om du har blivit beviljad lånet eller inte. Här behöver du sen signera avtalet med ditt bankid och så fort det är gjort betalas pengarna ut till ditt konto.


anonymousLån utan säkerhet & UC

Savelend kräver ingen säkerhet i pant av dig som lånar då det är smålån det rör sig om. En annan bra sak med Savelend är att dom gör sina kreditupplysningar via företaget creditsafe och det betyder att ingen utomstående kommer att kunna se att du lånar pengar av Savelend. Som du säkert vet måste alla långivare göra en kreditupplysning numera men dom som Savelende som inte gör det via UC förblir ändå anonyma.

gratis lånGratis lån för återbetalning inom 14 dagar

En utav dom absolut bästa sakerna med Savenlend är att man kan låna gratis utan ränta och utan några avgifter alls. Dvs lånar du 5000kr så betalar du helt enkelt tillbaka 5000kr och inte en krona mer. Dessa så kallade gratis lån kan utnyttjas om du vill ha ett snabblån med löptiden på 14 dagar och kan då så klart även betala tillbaka skulden nom den här perioden.


Vad säger kunderna?

Här nedanför ser du en bild från trustpilot med Savelends omdöme och som du kan se är det endast nöjda kunder. Om du vill läsa vad alla kunder tycker om Savelend kan du via hemsidan högst upp klicka dig vidare till Savelend hos Trustpilot.
savelend-kunderna

Vad tycker vi?

Savelend är en fantastiskt bra tjänst både för att den öppnar möjligheten för vanliga människor att låna ut och tjäna en slant på det och för att det är en fantastiskt låneförmedlare som låter alla låna snabbt och räntefritt om man kan betala tillbaka lånet inom 14 dagar. Ännu större fördelar är att dom lånar ut pengar även om du har en betalningsanmärkning om dom anser att du kan betala tillbaka lånet och att dom inte använder UC för att kolla dina uppgifter vilket betyder att du och ditt lån förblir anonymt.

Savelend:
Betyg 4.8
av Karin Månsson