Jämför lån via låneförmedlare

Jämför lån via låneförmedlare

Man som jämför lån på surfplattaEn låneförmedlare som de vi rekommenderar här nedan kontrollerar din kreditvärdighet hos många lånegivare samtidigt. De lämnar sedan besked till dig vilka som godkänt ditt lån och till vilken ränta, så att du kan välja den som passar dig bäst. När det gäller snabblån är det kanske inte det mest användbara, men ska du ta ett större privatlån är det här ett mycket enkelt och smart sätt att med en ansökan kolla räntan hos ett flera långivare som är villiga att ge dig lån.


enkelt jämför du alla banker samtidigt

sa-funkar-det

Som du kan se på bilden ovan är det enkelt att ansöka om lån via en låneförmedlare. Det första du gör är att du fyller i din ansökan och låter sedan bankerna tävla om dig genom att erbjuda dig bäst villkor och lägst ränta. En enda kreditupplysning görs och sedan används den för att kolla om du kan få lån hos alla långivare. Du får därefter svar inom 5 minuter med alla de som är villiga att ge dig lån. Du kan sedan i lugn och ro jämföra dina låneerbjudanden och välja det med lägst ränta.


financial_scorecard_153547899-300x169Fördelar med att jämföra lån

  • Endast en kreditupplysning görs för alla banker samtidigt
  • Du får snabbt svar från många olika banker
  • Du pressar bankerna på den bästa räntan
  • Det kostar dig inget extra med sparar både tid & pengar
  • Du kan enkelt samla dina lån & spara pengar
  • Du får kunskap & hjälp för smartare lån
  • Du kan ansöka utan att binda dig!

Vi rekommenderar alla att använda sig av en lånejämförelsetjänst när det är dags att ta ett större lån. Du sparar då en hel del tid genom du slipper fylla i en massa ansökningar och kolla hos många olika långivare själv. När du söker om lån via en låneförmedlare får du en lista över alla lån så att du kan välja den som vill låna pengar till dig med den lägsta räntan.

När det handlar om privatlån och bolån som är större än snabblån finns det ganska mycket pengar man kan spara genom att jämföra lån. Bör man då jämföra lån när man ska ta ett snabblån? Självklart bör du det, om du kan. Dock är inte tjänster för jämförelse av lån lika bra på detta och därför har vi skapat Lånasnabbt.com, för att hjälpa dig jämföra de bästa snabblånen.